fbpx

КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ С БЛОКИРАНЕТО
ПРЕДИ СЪСТЕЗАНИЕ

НАРЪЧНИК ЗА СПОРТИСТИ

Наръчник за спортисти - Как да се справите с блокирането

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С 15% НАМАЛЕНИЕ

от 57 лв. на

47лв.
  • ПОЛУЧАВАТЕ И 15% ОТСТЪПКА ПРИ ПЪРВА КОНСУЛТАЦИЯ С МЕН

Това не е обикновен дигитален Наръчник, а мощен инструмент, който помага на деца спортисти, любители и професионалисти да си осигурят предимство пред конкурентите и да се отличат от тях. От него ще научите:

Като спортен психолог, най-честият въпрос, който ми задават по време на консултации е:

"Как да се справя с напрежението преди състезание?"

Това е и един от големите проблеми, които съм забелязала в дългогодишния си опит като професионален атлет.

Спортисти, които тренират изключително добре, но на състезание не могат да разгърнат пълния си потенциал и да покажат и половината от това, което могат по време на тренировка.

Именно затова създадох този дигитален инструмент, който ще ви помогне да се отличите от останалите.
В него съм събрала целия си опит и знания, натрупани през годините в професионалния спорт.

Тези техники ги използват най-великите спортисти, на които се възхищаваме. Използвала съм ги и аз. Те действат безотказно!

Въпросът е: Готови ли сте?

Много полезен Наръчник! Казвам го не само като майка на спортуващо дете, а и като свръхчувствителен човек, родила 2 свръхчувствителни деца. Хареса ми факта, че има, както примери от практиката на известните спортисти, така и от практиката на автора Теди Ангелова. Това ми помогна в разговорите с моето дете, което от 6 години ходи на балет и да призная, до скоро, трудно приемаше загубите. Винаги се е притеснявала преди големия ден и тук не говорим само за спорта, а и като цяло - преди контролни и други важни събития.
Прочетох Наръчника за две вечери веднага след като излезе и потвърждавам, че е страхотен! Абсолютно нищо излишно няма вътре - конкретен и с много въздействащи примери. Даже не е нужно да имате спортуващо дете, за да ви бъде полезен.
Отзив Наръчник за спортисти
Наръчник за спортисти - отзив

За кого е подходящ Наръчника за спортисти?

ЗА АВТОРА - ТЕДИ АНГЕЛОВА

Аз съм спортен психолог, автор съм на книгата “Стоп паник атаки”, както и на повече от 100 статии на тема спорт и психология. Водя семинари и програми по ментална подготавка за деца спортисти и професионални атлети. Водещ съм на тенис предаването Break point/Точка за пробив по Макс спорт 1. 

Бивш национален състезател съм по баскетбол, шампион на страната ни и носител на Купата на България с отборите на “Дунав Русе” и “ЦСКА София”. Също така, шампион на “Адриатическа лига” през сезон 2007 г. със състава на “Червените ангели”. 

Живеех за мачовете и турнирите. Познавам усещането от победата,  усещането от това да си шампион. Познавам обаче и болката от загубата, от тежестта на свръхочакванията, които другите имат към теб, и ти към самия себе си. 

Имам зад гърба си изиграни четири сезона в испанското първенство. Там научих едни от най-ценните уроци за спорта и живота. 

Спортът тече по вените ми още от малка. Имам диплома за спасител на водни паркове. Занимавах се професионално, макар и за кратко, с плуване и ски, а в момента съм страстен любител на тениса на корт. 

Психологията винаги е будила любопитството ми. Пътят ме отведе до университета на ФК „Барселона”, където завърших обучение по Спортна психология.  

Създадох сайта си tedyangelova.com, за да споделям опита и знанията, които натрупах през годините. Неговата цел е да подпомага развитието на спортисти, треньори и родители на спортуващи деца.

Теди Ангелова - спортен психолог

В спорта психологическата (менталната) подготовка е не по малко важна от техническата и физическата. Умът може да бъде тренират по същия начин, по който тренираме мускулите си. Един спортист, за да разгърне пълния си потенциал, е необходимо да тренира ума, тялото и техниката си.

Най-великите спортни постижения се случват в съзнанието, не в тялото!

Поръчайте сега Наръчника за спортисти с 15% отстъпка!
Само за 47 лв., вместо за 57 лв. На цена по-ниска от една сесия със спортен психолог, вие получавате синтезирана информация, с доказано ефективни техники, които да ви изстрелят пред конкурентите.

Всеки поръчал, може да се възползва от 15% намаление при първа консултация с мен.

Как да го направите?

Начин на плащане:
Банков превод
IBAN: BG35UNCR70001523031942
Титуляр: Теодора Ангелова
Основание: Наръчник за спортисти
Цена: 47 лв.

След като заплатите сумата, пишете и-мейл на -
tedyangelova88@gmail.com -
ще получите Наръчника за спортисти в рамките на 24 ч.

Наръчникът е направен удобен за четене, както през телефон, така и през компютър.

Съдържанието на Наръчника за спортисти е предназначен за един потребител. Моля уважавайте това правило и ценете труда на автора.

Вашите лични данни са защитени и ще бъдат използвани само за изпълнение на поръчката Ви. Плащането се извършва само чрез банков превод.