fbpx

Как да тренирате ума си - семинар
за деца спортисти

Как да тренирате ума - семинар за деца спортисти

Имате ли дете, което се притеснява преди състезание, не успява да покаже това, на което е способно, липсва му увереност, страхува се от провал? А същевременно мечтае да се състезава на голямата сцена и да печели титли и медали?

Дете, което иска да бъде като
Новак Джокович, Майкъл Фелпс, Кристиано Роналдо, Юсейн Болт, Леброн Джеймс?
Знаете ли какво правят най-успешните спортисти?

За да може един спортист да разгърне пълния си потенциал, е необходимо да тренира и 3-те елемента.

🧠 Мозъкът ни е като мускул, който може да се тренира по същия начин, по който тренираме мускулите на тялото си във фитнеса и техниката в залата. Ако не му обръщаме внимание, той става все по-ленив и все по-неефективно ще ни служи.

Спортна психология - Теди Ангелова

Доказано е, че най-великите спортни постижения се случват в съзнанието. Това, което е в главата ни,
е най-важно за успеха!

Какво ще научат децата от семинара?

Семинарът е подходящ за деца:
от 8 до 18-годишна възраст.

Място и дати на провеждане:

Цена за ранна регистрация до 01.06

60лв.
  • Местата са ограничени
  • Подарък за родители - дигитален наръчник - 5 съвета как да подкрепите детето си след неуспех
  • 15% отстъпка при първа консултация с мен

Цена за късна регистрация след 01.06

75лв.
  • Местата са ограничени
  • Подарък за родители - дигитален наръчник - 5 съвета как да подкрепите детето си след неуспех
  • 15% отстъпка при първа консултация с мен

ЗА ТЕДИ АНГЕЛОВА

Аз съм спортен психолог, автор на книгата “Стоп паник атаки” и на „Наръчник за спортисти – Как да се справите с блокирането преди състезание“. В блога ми може да откриете повече от 100 статии на тема спорт и психология. Водещ съм на предаването Break point/Точка за пробив по Макс спорт 1. 

Бивш национален състезател съм по баскетбол, шампион на страната ни и носител на Купата на България с отборите на “Дунав Русе” и “ЦСКА София”. Шампион на “Адриатическа лига” през сезон 2007 г. със състава на “Червените ангели”. 

Живеех за мачовете и турнирите. Познавам усещането от победата,  усещането от това да си шампион. Познавам обаче и болката от загубата, от тежестта на свръхочакванията, които другите имат към теб, и ти към самия себе си. 

Имам зад гърба си изиграни четири сезона в испанското първенство. Там научих едни от най-ценните си уроци за спорта и живота. 

Спортът тече по вените ми още от малка. Имам диплома за спасител на водни паркове. Занимавах се професионално (макар и за кратко) с плуване и ски, а в момента съм страстен любител на тениса на корт. 

Психологията винаги е будила любопитството ми. Пътят ме отведе до университета на ФК „Барселона”, където завърших обучение по Спортна психология.  

Създадох сайта си tedyangelova.com, за да споделям опита и знанията, които натрупах през годините. Неговата цел е да подпомага развитието на спортисти, треньори и родители на спортуващи деца.

Теди Ангелова - спортен психолог
Програма по ментална подготовка
Много ми беше приятно през цялата програма. Много изводи извадих за себе си, според мен всеки се е спрял на това нещо, което него го вълнува. Едно от нещата, които аз си извадих, беше това за самокритикуването и как трябва да го преодолявам.
Кати, 13 г.
Хареса ми, защото научих нови неща и намерих нови приятели. Научих как да се успокоявам преди състезание и как да съм по-концентрирана. Разбрах кой е най-успешният спортист и как той се успокоява
Жана , 9 г.
Познавам Теди от достатъчно време, за да знам колко целеустремен, борбен и всеотдаен човек е. Едно от най-силните ѝ качества е умението да усъвършенства и надгражда знанията си. Тя е бивш професионален спортист, който поднася достоверна и изживяна през личен опит информация. Срещите и контактът с Теди Ангелова са златна мина за всеки спортист, който се стреми да опознае и подобри менталната си нагласа.

Конфуций е казал:
"Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах."

По време на семинара ще се подкрепяме, ще тренираме и ще учим заедно.

За записване:

Начин на плащане:
Банков превод
IBAN: BG35UNCR70001523031942
Титуляр: Теодора Ангелова
Основание: Семинар за деца спортисти
Цена: 60/75 лв.


След като заплатите сумата, пишете и-мейл на -
tedyangelova88@gmail.com -
с информация за детето ви - две имена, възраст и какво спортува.
Ще получите отговор с подробности в рамките на 24 ч.

Вашите лични данни са защитени и ще бъдат използвани само за изпълнение на поръчката Ви. Плащането се извършва само чрез банков превод.