fbpx

СТОП паник атаки - готови ли сте?

Стоп паник атаки - книга

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С 10% НАМАЛЕНИЕ

от 23.90 лв. на

21.50лв.

АКО ЖИВОТЪТ ВИ Е ИЗПЪЛНЕН С ТРЕВОЖНОСТ ИЛИ...

 • ЖИВЕЕТЕ В ПОСТОЯНЕН СТРАХ, ЧЕ НЕЩО ЛОШО МОЖЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ;
 • имате усещането, че ще полудеете;

 • мислите си, че никой не ви разбира; 

 • отричате или криете емоциите и чувствата си;  

 • смятате, че не сте достатъчно добри, умни или красиви; 

 • срамувате се от безсилието си; 

 • ИЗПИТВАТЕ КРАЙНА НУЖДА ДА КОНТРОЛИРАТЕ ВСИЧКО;

 • сравнявате се с другите и се стремите вечно да бъдете перфектни

 • получавате без причина сърцебиене или стягане в областта на сърцето; 

 • усещате буца в гърлото си, която ви пречи да дишате нормално; 

 • изтръпват ви крайниците; 

 • страдате от силно главоболие; 

 • треперите неконтролируемо… 

То тази книга е точно за вас!

От нея ще научите на разбираем език:

След като разберете какво всъщност са паник атаките и как работят, е възможно напълно да се освободите от тях!


"СТОП паник атаки" е книга, която е ваш приятел и личен терапевт.

Написана на достъпен език, тя ще ви подкрепи да следвате собствения си път. Ще ви помогне да опознаете страха и паниката в дълбочина; ще ви даде нужния кураж да се изправите срещу тях и да кажете "СТОП" на всичко, което ви спира да живеете пълноценно и свободно.

Какво казват хората за книгата "СТОП паник атаки"?

Христо Стоянов е създател на най-полезната платформа в България за хора, които искат да се развиват – клуб „МастърХак“  – www.lifehack.bg

Теди, искам да изкажа възхищението си за книгата. За мен тя е утеха, надежда и приятел. Редовете ти казват: "Разбирам как се чувстваш и не си сам." Благодаря ти, че чрез своята история ти разказа историята на много хора, включително и мен, които не вярват, че съществуват и други като тях. Вярвам че всеки човек след като прочете тази книга, ще цени себе си малко повече.
Стоп паник атаки - Книгата, която промени живота ми
Стоп паник атаки - книга отзив
Стоп паник атаки отзив

ЗА АВТОРА - ТЕДИ АНГЕЛОВА

Познавам усещането да си на върха и чувството да си на дъното. Получих първатите си паник атаки на баскетболното игрище, преди повече от 17 г. Те постепенно превзеха живота ми. Идваха под най-различна форма – сърцебиене, буца в гърлото, задушаване, мигренозни пристъпи с частична загуба на зрение, усещане, че ще полудея, че ще умра, че никой не ме разбира…  Смятах, че съм неизлечимо болна. Преминах през редица лекари, изследвания и диагнози, докато разбера, че получавам панически пристъпи. Отне ми цяла вечност, за да се науча да ги разпознавам и да им противодействам.

Изненадващо и за самата мен, оказа се, че паник атаките са добрите герои, маскирани като злодеи, които се опитват да ни предпазят от сериозни опасности. 

Трудностите по пътя ми (познавам отблизо и депресията), ме провокираха да се гмурна по-дълбоко в психологията, и в частност към психосоматиката – направление в медицината, което разглежда връзката между душата и тялото. 

Психосоматичното разстройство е психологическо състояние, включващо появата на физически симптоми, които нямат медицинско обяснение. Или по-просто казано – потиснатите емоции, стресът, напрежението, неразрешените вътрешни конфликти и др., намират израз в тялото, под формата на физически симптоми.

Обожавам спорта! Някак естествено пътят ме отведе до университета на ФК „Барселона”, където завърших обучение по Спортна психология.  Занимавах се професионално с баскетбол. Бях национален състезател и шампион на страната ни.

В момента работя като спортен психолог, провеждам индивидуални консултации, водя семинари и програми по ментална подготовка за деца и юноши спортисти. Водещ съм на предаването Break point/ Точка за пробив по Макс спорт 1. 

Създадох сайта си tedyangelova.com, за да споделям опита и знанията, които натрупах през годините. Неговата цел е да подпомага развитието на спортисти, треньори и родители на спортуващи деца.

Теди Ангелова - спортен психолог

Ако се чувствате объркани и изгубени в потока от информация, ако се чудите дали тази книга ще ви помогне, отлично ви разбирам. Изживяла съм го! Това е и една от причините да напиша „СТОП паник атаки – Как се справих с паническото разстройство“. Исках да създам нещо напълно автентично, без филтри, без заучени съвети, без сложна терминология, която повече да обърква. 

За моя изненада и голяма радост, невероятно много хора се припознаха в думите ми. Не съм вярвала, че за една година ще отпечатам 3 тиража. Днес съм щастлива и благодарна, че трудности ми по пътя; уроците, които научих по болезнения начин, са полезни за вас и ви помагат да се справяте по-леко с предизвикателствата, които животът ви поднася. 

Стоп паник атаки - книга
Стоп паник атаки - книга Теди Ангелова
Стоп паник атаки - Теди Ангелова

В книгата има вероятност да откриете себе си измежду редовете. Историите имат силата да ни докосват, да ни вдъхновяват, да ни учат. Освен от личен опит, ние, хората се учим и от опита на другите. Самата аз научих много за себе си от историите на различни личности. Благодарение на тях се вдъхнових и събрах куража, за да разкажа своята собствена. Историите имат и магичната способност да ни казват: „Разбирам те напълно как се чувстваш. Не си сам!“ А понякога това е всичко, от което имаме нужда. 

Не е лесно да говорим за трудните неща в живота, но колкото повече се опитваме да потискаме мрака, толкова повече потискаме и светлината. В книгата, освен моята лична история, ще откриете лесни, практични и доказано ефективни техники как да се справите в стресови ситуации, как да овладеете паник атаките и как да се освободите от тях. Ето и съдържанието към „СТОП паник атаки“: 

Стоп паник атаки - съдържание

Отне ми дълги години, докато разбера какво се случва с мен и как да прекъсна този омагьосан кръг. Събрала съм целия си опит, знания и грешки в „СТОП паник атаки“. От нас зависи как ще погледнем на трудностите – като проблеми, или като възможности. 

Цена за доставка до офис на Спиди – 5 лв. Доставка до личен адрес – 7 лв. 

Бонусите ще получите по и-мейл след като заплатите книгата. 

Вашите лични данни са защитени и ще бъдат използвани само за изпълнение на поръчката Ви. Плащането се извършва чрез наложен платеж.