fbpx

Програма по ментална подготовка за
деца спортисти

Програма по ментална подготовка за деца спортисти

Имате ли дете, което е отдадено на спорта и мечтае да се състезава на голямата сцена, да печели медали и титли?

Дете, което иска да бъде
като Новак Джокович, Майкъл Фелпс, Кристиано Роналдо, Юсейн Болт, Леброн Джеймс?

Знаете ли какво правят най-успешните спортисти?

🧠 Мозъкът ни е като мускул, който може да се тренира по същия начин, по който тренираме мускулите на тялото си във фитнеса и техниката в залата. Ако не му обръщаме внимание, той става все по-ленив и все по-неефективно ще ни служи.

Спортна психология - Теди Ангелова

Как да мотивирате детето си да тренира психическата си устойчивост, или да го убедите да работи със спортен психолог?


Често родители се обръщат към мен с думите: "Детето ми има проблем. Има слаба психика. Не е уверено. Липсва му самочувствие. Преди състезание блокира и изобщо го няма. Прави елементарни грешки."

Не се фокусирайтевърх това, което детето ви не прави добре. Нека фокусът бъде върху възможността да се подобрява, да учи нови неща, да тренира.

Разкажете му, че най-успешните спортисти тренират ума си и работят със спортен психолог. Обяснете му, че менталната подготова е също толкова важна, колкото и физическата и техническата.

Доказано е, че най-великите спортни постижения се случват в съзнанието, не в тялото. Какво е в главата ни - е най-важно за успеха!

Какво включва програмата по ментална подготовка
за деца спортисти?

Програмата е подходяща за деца:
от 7 до 11-годишна вързраст;
от 12 до 16-годишна възраст.

Кога започва програма:

Стандартна цена

199лв.
  • Местата са ограничени
  • Подарък за родители - дигитален наръчник - 5 съвета как да подкрепите детето си след неуспех

За хора, с които работя, или съм работила, или са закупили "Наръчник за спортисти"

159 лв.
  • Местата са ограничени
  • Подарък за родители - дигитален наръчник - 5 съвета как да подкрепите детето си след неуспех

За записване в програмата

Начин на плащане - банков превод
IBAN: BG35UNCR70001523031942
Титуляр: Теодора Ангелова
Основание: Програма за деца спортисти
Цена: 199 лв. 

За настоящи клиенти - 159 лв. 

След като заплатите сумата, пишете и-мейл на -
tedyangelova88@gmail.com -
с информация за детето ви - две имена, възраст и какво спортува. 
Ще получите отговор с подробности в рамките на 24 ч.

ЗА ТЕДИ АНГЕЛОВА

Аз съм спортен психолог, автор на книгата “Стоп паник атаки” и на дигиталния „Наръчник за спортисти – Как да се справите с блокирането преди състезание“. В блога ми може да откриете повече от 100 статии на тема спорт и психология. Бивш национален състезател съм по баскетбол, шампион на страната ни и носител на Купата на България с отборите на “Дунав Русе” и “ЦСКА София”. Шампион на “Адриатическа лига” през сезон 2007 г. със състава на “Червените ангели”. 

Живеех за мачовете и турнирите. Познавам усещането от победата,  усещането от това да си шампион. Познавам обаче и болката от загубата, от тежестта на свръхочакванията, които другите имат към теб, и ти към самия себе си. 

Има зад гърба си изиграни четири сезона в испанското първенство. Там научих едни от най-ценните си уроци за спорта и живота. 

Спортът тече по вените ми още от малка. Имам диплома за спасител на водни паркове. Занимавах се професионално (макар и за кратко) с плуване и ски, а в момента съм страстен любител на тениса на корт. 

Психологията винаги е будила любопитството ми. Пътят ме отведе до университета на ФК „Барселона”, където завърших обучение по Спортна психология.  

Създадох сайта си tedyangelova.com, за да споделям опита и знанията, които натрупах през годините. Неговата цел е да подпомага развитието на спортисти, треньори и родители на спортуващи деца.

Теди Ангелова - Спортна психология
Много ценна информация и съвети! Използвам ги и в други ситуации, за да обясня на децата ми за нещата от живота. Тези дни бях впечатлена как голямата ми дъщеря, която от малка от най-малкото нещо можеше да се притесни и да изпадне в паника, прие една ситуация съвсем спокойно. След това сама анализира поведението си и ми каза: Сега, ако беше старото Рали, щях да се притеснявам, щеше да ме е страх да ти кажа. Спортна психология - Теди Ангелова, от както те следя, чета и прилагам твоите съвети, много съм подобрила комуникацията с Рали. Благодаря ти!
Познавам Теди от достатъчно време, за да знам колко целеустремен, борбен, всеотдаен и мислещ човек е. Едно от най-силните й качества е умението да усъвършенства и надгражда знанията си. Тя е бивш професионален спортист, който поднася достоверна, проверена и изживяна през личен опит информация. Тази страница и контактът с Теди Ангелова са златна мина за всеки човек, спортист или пък не, който се стреми да опознае и подобри менталната и физическата си нагласа.
Отзив Наръчник за спортисти

От личен опит знам колко трудно може да бъде човек сам да се мотивира да тренира и да прави упражнения. Това важи в особена степен за един тийнейджър с всички разсейващи фактори, които ни заобикалят днес. Самите тийнейджъри ми споделят по време на консултациите ни, че им е турдно да се фокусират да напишат домашното си или да изпълнят задачата, която съм им поставила.

Началото, докаго се изгради навикът, е най-трудно. И да, налага се да положим усилия. Превърнем ли дадено действие в навик, то става част от ежедневието ни и често започваме да го правим на автопилот.

Конфуций е казал:
"Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах."

По време на програмата ще преживяваме заедно.
Ще се подкрепяме, ще учим и ще се забавляваме в една защитена среда.

За записване:

Начин на плащане:
Банков превод
IBAN: BG35UNCR70001523031942
Титуляр: Теодора Ангелова
Основание: Програма за деца спортисти
Цена: 199 лв.
За настоящи клиенти - 159 лв.

След като заплатите сумата, пишете и-мейл на -
tedyangelova88@gmail.com -
с информация за детето ви - две имена, възраст и какво спортува.
Ще получите отговор с подробности в рамките на 24 ч.

Вашите лични данни са защитени и ще бъдат използвани само за изпълнение на поръчката Ви. Плащането се извършва само чрез банков превод.